fbpx

Vacature Vrachtwagenchauffeur

Zit het rijden op de vrachtwagen je in het bloed en is elke generatie in je familie helemaal gek van mooie trucks? Is jouw droombaan van jongs af aan al vrachtwagenchauffeur, maar is het er nooit van gekomen? Of ben je al jaren met veel plezier vrachtwagenchauffeur, maar is nu dan echt de tijd gekomen voor een nieuwe uitdaging als beroepschauffeur? Wij helpen je bij de zoektocht naar jouw baan als vrachtwagenchauffeur en zetten alles op alles om dit voor elkaar te krijgen!

Vacature Vrachtwagenchauffeur: veelgestelde vragen

Als vrachtwagenchauffeur kun je aan de slag in verschillende branches. Wil je het liefst de hele dag rijden en zelfs op de internationale wegen rijden dan is Vrachtwagenchauffeur Internationaal perfect voor jou. Maar wil je liever elke avond weer thuis zijn dan kan distributiewerk ideaal voor jou zijn. 

Om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur moet je een vrachtwagenrijbewijs behalen. Dit is een groot rijbewijs. Je hebt het C rijbewijs nodig om op een bakwagen te mogen rijden. Daarna kun je voor het CE rijbewijs gaan en mag je op een trekker oplegger rijden. Daarnaast moet je een code 95 behalen en heb je een bestuurderskaart nodig als beroepschauffeur.

Dit kan heel verschillend zijn. Wij geven bij alle vacatures aan wat de minimale (en maximale) verdiensten en eventuele toeslagen zijn. Heb je vragen over het salaris van een vrachtwagenchauffeur voor één van onze vacatures? Stel ze zeker! Hier zijn wij heel transparant over.

Sparren over jouw toekomst als vrachtwagenchauffeur?

Wil je graag beginnen als vrachtwagenchauffeur maar staat jouw ideale vrachtwagenchauffeur vacature hier niet tussen? Of zoek je een andere vrachtwagenchauffeur baan? Neem contact met ons op!

Mirjam bespreekt graag met jou de mogelijkheden. Durf jij een nieuwe afslag te nemen?
Neem contact met haar op!

Mirjam Portena

Accountmanager

×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Sonja te sturen.

×