fbpx

Ons verhaal

Transport in ons DNA

Al generaties lang staat dienstverlening, werkgeverschap en goederenstromen in het DNA van mijn familie. Het is begonnen met paard en wagen ten behoeve van de landbouw. Decennia daarna kwamen de eerste vrachtwagens en een uitbreiding van het ladingaanbod naar bouwmaterialen, meel en veevoer. Met een dienstverlening van “de klant is Koning” zochten mijn voorgangers jongens om hun heen die je “om een boodschap kon sturen”.

Door de jaren heen is de arbeidsmarkt en de wetgeving hieromtrent complexer geworden. De wereld verandert, vaste seizoen patronen vervagen en het werkaanbod is grillig. Een keten contract biedt vaak geen oplossing.

Wij koppelen het werkaanbod van verschillende disciplines binnen transport & logistiek aan elkaar. Van projectwerk, seizoenswerk, ziek en piek. Hiermee hebben wij structureel werkaanbod voor onze mannen en vrouwen van maximaal 5,5 jaar. Onze medewerkers bieden wij goed werkgeverschap door aandacht, opleiding en het beste werk aan te bieden.

De transportwereld, waarin ik ben opgegroeid, draag ik een warm hart toe en heeft daarom met Werff talent een unieke partner voor het aannemen van het best passende personeel.

Alle takken van transport die mijn broer, vader, opa en overgroot opa hebben bediend staan in het banenaanbod bij Werff talent, want wij weten wie je om een boodschap kunt sturen.

pijltje links

Marije van der Werff

pijltje mobiele versie

Eigenaar

×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Jelke te sturen.

×