fbpx

Het team

Het team van Werff talent

Samen maken we het mogelijk: ons team en jij met je ambitieuze plannen voor je bedrijf of met je drang naar een nieuw logistiek avontuur. Wil je even sparren over de mogelijkheden van onze diensten? Neem gerust contact op met één van deze toppers hieronder. Wil je ook onderdeel worden van dit supergezellige team? Neem contact met ons op bij interesse en wie weet sta jij hier binnenkort ook wel tussen!

Erik Werkman

Accountmanager

Erik maakt mensen gelukkig met prachtige banen die echt bij hen passen. Hij zoekt de perfecte match voor medewerker en opdrachtgever.

Mensen gelukkig maken met een prachtige baan die echt bij iemand past. Erik probeert zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. Dit doet hij door een goede band op te bouwen met onze chauffeurs en de transportbedrijven. Hij zoekt de perfecte match waarmee beide partijen optimaal zijn bediend. Hij bezoekt graag bedrijven, bouwt daar een warm contact op, brengt de juiste behoefte in kaart en leert het bedrijf goed kennen. Pas dan kun je de perfecte kandidaat vinden, is zijn filosofie.

Mirjam Portena

Accountmanager

Mirjam zet iedere dag al haar talenten en vermogens in om droombanen te vinden voor onze chauffeurs en logistieke toppers.

Mensen helpen aan hun droombaan.

Iedere dag zet Mirjam al haar talenten en vermogens in om droombanen te vinden voor onze chauffeurs. Zij zijn altijd bij haar welkom voor een bakje koffie of een telefoongesprek. Dankzij Mirjam krijgen onze chauffeurs altijd op tijd hun geld. Ze is helemaal thuis in de transportwereld. Voor onze opdrachtgevers zoekt ze als HR-verlengstuk de beste kandidaten.

As it net kin sa’t it moat, dan moat t mar sa’t it kin.

Jelke Koops

Accountmanager

Geruisloos, rustig, maar hij weet altijd de klant tevreden te stellen met de juiste logistieke toppers, die hij op zijn beurt ook weer alle aandacht geeft.

Zitten we even met de handen in ons haar dan is daar Jelke met zijn nuchtere blik en goed zin. En niet alleen het team waardeert Jelke zijn nuchtere kijk en oplossingsgerichtheid, ook chauffeurs en opdrachtgevers weten hem te vinden voor raad en daad.

Sonja Amels

Accountmanager

Sonja is samen met haar collega’s verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het bemiddelen tussen onze chauffeurs en onze klanten.

Sonja is van alle markten thuis en richt zich op uiteenlopende aspecten van het werk, van werving en selectie tot het uitzoeken van de administratieve onderdelen van HR. Vanuit haar hospitality-perspectief kijkt ze net even anders naar het werk. Die meerwaarde komt goed van pas in ons contact naar onze chauffeurs. Zij zorgt dat ze goed in hun vel zitten en zich thuisvoelen.

Verander muren in deuren.

Ymie Meulenaar

Junior Accountmanager

Onze nieuwste aanwinst: Ymie! Ze heeft o.a. ervaring in de hospitality branche en is opgegroeid in de transportwereld.

Komt nog! 

Ale Brouwer

Mede-directeur en -eigenaar

Ale is mede-eigenaar van Werff talent. Met zijn ondernemings-talent helpt hij mensen via werk en persoonlijke ontwikkeling aan een doel in het leven.

Ale is mensgericht, van nature nieuwsgierig en overtuigd dat iedereen zijn eigen talent heeft. In de toekomst wil hij nog beter zorgen dat deze talenten worden benut.

Binnen Werff talent is Ale, samen met Janet, eindverantwoordelijk voor het team. Hij verzorgt de financiële administratie en houdt zich bezig met opleidingen en ontwikkeling van zowel flexmedewerkers als onze eigen vaste medewerkers.

Hij is er trots op via arbeidsbemiddeling een concreet onderdeel te zijn van de Nederlandse economie. Werk genereert inkomen, maar geeft mensen ook een doel in het leven en zorgt voor sociale contacten.

Marije van der Werff

Trotse oprichter, eigenaar en aanjager

Marije van der Werff is de trotse oprichter, eigenaar en aanjager van Werff talent. Ze startte haar bedrijf in flexibel logistiek personeel in 2010.

In contact staan met mensen is het belangrijkste in mijn werk.

Marije stamt uit een familie die al generaties in de transportwereld opereert. Door haar aderen stroomt dieselolie. In 2010 startte ze Werff talent om haar ondernemerslust de vrije loop te laten. Inmiddels voert ze een team aan bestaande uit zeven man. Iedere dag zoekt ze nieuwe commerciële kansen om haar organisatie te laten bloeien. Ze denkt marketingcampagnes uit en steekt energie in de ontwikkeling van haar medewerkers om de kwaliteit van de dienstverlening van Werff talent te waarborgen.

Janet Jorritsma

Team Manager

Al meer dan 9 jaar een energieke verschijning is in ons team: Janet Jorritsma. Zij is team manager en ondersteund en begeleidt de accountmanagers.

Ik ga een uitdaging niet uit de weg en denk graag in mogelijkheden om zo de gezamenlijke kracht/kans te zoeken!

Janet werkt sinds 2013 voor Werff talent. Ze gaat graag de uitdaging aan en denkt adviserend mee. Een van haar sterke kanten is dat ze zich goed in verschillende doelgroepen kan verplaatsen. Een ander is haar optimisme. Geen probleem is te groot. Overal is een oplossing voor!

Binnen Werff talent is Janet eindverantwoordelijk voor het team en de operatie. Dat doet ze met veel plezier, want de dynamische wereld van de logistiek verveelt nooit.

Wie niet waagt, wie niet wint!