fbpx

Over Werff talent

Logistiek vakpersoneel voor de transportsector

Ja, natuurlijk, de vracht moet van A naar B. Maar daar houdt het voor ons niet op. Wij matchen mensen aan werk. Iedere dag werkt ons team aan onze missie:

Transportondernemers helpen aan logistieke vakmensen en vakmensen helpen aan hun droombaan.

De mensen staan voorop

In de uitzendbranche gaat het te veel over poppetjes plaatsen en geld verdienen. Dat gaat ten koste van klanttevredenheid en werkgeluk. Werff talent is er voor de ondernemers én de medewerkers. Dat betekent twee dingen:

  1. We willen onze klanten begrijpen en hun problemen oplossen. Waar lopen zij tegenaan? Hoe kan de chauffeur hierbij helpen? Waar kunnen we meerwaarde bieden?
  2. We denken mee met onze chauffeurs. Zij delen hun passie voor het rijden op een vrachtwagen, maar hebben ook allemaal hun eigen wensen, behoeftes en drijfveren. Hoe beter we die weten, hoe beter we daarin voorzien.

Voor ondernemers én logistieke toppers

Ondernemers helpen aan vakmensen, vakmensen helpen aan hun droombaan

Wij bieden een meerwaarde voor (transport)ondernemers en logistiek personeel. We leren jou en onze kandidaten zo goed mogelijk kennen. Dat betekent dat we voor dagritten bijvoorbeeld niet alleen goede chauffeurs, maar vooral snelle laders en lossers leveren. Of dat we chauffeurs jaarrond werk bieden, zodat ze via ons beschikbaar blijven voor uw seizoensgebonden werkzaamheden.
×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Sonja te sturen.

×