fbpx

word Ijsmeester!

Is deze koele baan voor jou?

Wij vertellen je graag meer over de functie (vanaf 16u per week) en jouw mogelijkheden. Kom erachter of jij een echte ijsmeester bent tijdens onze Meet & Greets!

Wacht niet te lang en meld je aan voor de eerste Meet & Greet over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat ga je doen als IJsmeester?

Als ijsmeester houd je samen met een gepassioneerd team een waakzaam oog op het kunstijs van de 11stedenhal in Leeuwarden – een indrukwekkend domein met een 400-meter wedstrijdbaan, een uitgestrekt 30×60 middenterrein en een overdekte ijshockeybaan. Het is jouw verantwoordelijkheid om de ijsvloer in absolute topconditie te houden, terwijl je geregeld achter het stuur van de Zamboni (ijsdweilmachine) zit en allerlei klussen uitvoert. Bovendien ben je voor bezoekers het vriendelijke aanspreekpunt en een toegewijde toezichthouder voor de ijsvloer en de verschillende ruimtes in de 11stedenhal.

Vragen of direct aanmelden? Dat kan via planning@werfftalent.nl of 0513-610380.

Direct aan de slag?

Het team van ijsmeester bestaat uit 3 vaste collega’s, die gedurende het schaatsseizoen (van september tot maart) worden versterkt door een enthousiaste groep verantwoordelijke teamleden. En nu is dit geweldige team op zoek naar een nieuwe aanwinst. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Vanaf 16 uur per week!

Jouw diensten worden ingepland voor het hele seizoen, zodat het aansluit op jouw beschikbaarheid.

Bij de 11stedenhal gaan we non-stop door, elke dag van de week. Als ijsmeesters werken jullie altijd in duo’s. De diensten zijn van 8:00 tot 15:30 uur en van 15:30 tot 23:30 uur (bij evenementen kunnen de tijden variëren). En het beste van alles: je kunt al met warme gevoelens richting onze Meet & Greet komen om kennis te maken!

Meer weten? Bel Sonja direct via 0513 – 610 380 of mail naar planning@werfftalent.nl

Meet & Greet: IJSMEESTERS ELFSTEDENHAL LEEUWARDEN

Lijkt het werk van ijsmeester je interessant en wil je graag meer weten? Bart van der Graaf en zijn ijsmeesters vertellen je hier graag meer over tijdens de Meet & Greets die we organiseren in de 11Stedenhal aan het Fryslânplein 1 in LEEUWARDEN. 
Woensdag 23 augustus van 10:00 tot 12:00 uur
Woensdag 30 augustus van 19:00 tot 21:00 uur

Woensdag 23 augustus

Van 10.00u tot 12.00u bij 11Stedenhal, Fryslânplein 1, Leeuwarden

Woensdag 30 augustus

Van 19.00u tot 21.00u bij 11Stedenhal, Fryslânplein 1, Leeuwarden

Werken bij de Elfstedenhal

Werken bij de leukste ijsbaan in Leeuwarden? De koelste banen vind je bij de Elfstedenhal in Leeuwarden. Werken in een gezellig én warm team, waar geen dag hetzelfde is met de leukste evenementen.

Bij de Elfstedenhal mag je natuurlijk ook zelf met je schaatsen het ijs op. Er is daarnaast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vooral vanwege de gezelligste bedrijfsfeestjes. Kortom: een inspirerende en ondersteunende werkomgeving voor winterliefhebbers!

Check vooral de openstaande vacatures:

Vacature: IJmeester

Vacature: Assistent Horeca Manager

Vacature: Zelfstandige Werkend Kok

Vacature: Junior Coördinator 11school

Meet & Greet IJSMEESTERS
Ben je aanwezig bij de Meet & Greet?
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?
Marketing by

Aanmeldformulier

Sparren over jouw toekomst in de logistiek?

Wil je graag aan de slag in de logistiek, maar staat jouw ideale vacature nog niet op onze website?  Neem contact met ons op!

Sonja bespreekt graag met jou de mogelijkheden. Durf jij een nieuwe afslag te nemen?
Neem contact met haar op!

pijltje
pijltje mobiele versie

Sonja Amels

Accountmanager

×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Sonja te sturen.

×