fbpx

Meld je aan voor de Meet & Drive

Donderdag 29 februari 2024

Kom een proefrit maken, ervaar rijden op een vrachtauto en maak kennis met transportbedrijven. Meet & Drive vindt op donderdag 29 februari plaats in Leeuwarden!

We zien de overstap van kantoorbaan naar chauffeursbaan steeds vaker. Hoe kan dat? Omdat mensen hun dromen achterna gaan en toch de stoute schoenen aantrekken om écht te doen wat ze leuk vinden. En weet je wat dat is? VRACHTWAGEN RIJDEN!

Locatie: Orionweg 10 in Leeuwarden (industrieterrein de Hemrik)

Datum: donderdag 29 februari 2024

Tijd: 14.00 – 20:00

Meet & Drive op 29 februari

Wat kun je zoal verwachten op deze donderdag? Er zal van alles te doen zijn, waaronder de mogelijkheid om op een vrachtwagen te stappen samen met een instructeur. In de lesauto’s kun jij je allereerste kilometers rijden. Of wil je weer weten hoe het voelt om op een vrachtwagen te zitten? Twijfel je of je jouw droombaan toch weer wilt oppakken? Kom vooral langs!

Banenmarkt

Ook is er een banenmarkt met verschillende transportbedrijven die graag kennis met je willen maken. Kom meer over deze mooie bedrijven te weten en ga het gesprek aan.
De banenmarkt en Meet & Drive vindt plaats op het industrieterrein de Hemrik in Leeuwarden. Je kunt ons tussen 14.00 en 20.00 vinden op Orionweg 10.

Zien wij jou?

Geïnteresseerd in de Meet & Drive op 29 februari 2024? Of alvast aanmelden? Vul het onderstaande formulier in.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Je bent uiteraard nog steeds van harte welkom en misschien is er nog een ruimte in het programma voor een proefrit.
×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Jelke te sturen.

×