fbpx

Meet & Drive: 21 januari 2023

Meld je aan voor Meet & Drive

Kom een proefrit maken, ervaar rijden op een vrachtauto en maak kennis met transportbedrijven. Meet & Drive vindt op zaterdag 21 januari plaats in Leeuwarden!

We zien de overstap van kantoorbaan naar chauffeursbaan steeds vaker. Hoe kan dat? Omdat mensen hun dromen acherna gaan en toch de stoute schoenen aantrekken om écht te doen wat ze leuk vinden. En weet je wat dat is? VRACHTWAGEN RIJDEN!

Locatie: Orionweg 10 in Leeuwarden (industrieterrein de Hemrik)

Datum: zaterdag 21 januari 2022

Tijd: 9.30 – 14.00

Meet & Drive op 21 januari

Wat kun je zoal verwachten op deze zaterdag? Er zal van alles te doen zijn, waaronder de mogelijkheid om op een vrachtwagen te stappen samen met een instructeur. In de lesauto’s kun jij je allereerste kilometers rijden. Of wil je weer weten hoe het voelt om op een vrachtwagen te zitten? Twijfel je of je jouw droombaan toch weer wilt oppakken? Kom vooral langs!

Banenmarkt

Ook is er een banenmarkt met verschillende transportbedrijven die graag kennis met je willen maken. Kom meer over deze mooie bedrijven te weten en ga het gesprek aan.
De banenmarkt en Meet & Drive vindt plaats in op het industrieterrein de Hemrik in Leeuwarden. Je kunt ons tussen 9.30 en 14.00 vinden op Orionweg 10.

Zien wij jou zaterdag 21 januari op de Orionweg 10 in Leeuwarden?

Geïnteresseerd in de Meet & Drive op 21 januari 2023? Of alvast aanmelden? Vul het onderstaande formulier in.

Meer berichten

Meet & Greet IJsmeesters

word Ijsmeester! Is deze koele baan voor jou? Wij vertellen je graag meer over de functie (vanaf 16u per week) en jouw mogelijkheden. Kom erachter

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Jelke te sturen.

×
%d bloggers liken dit: