fbpx

Oktober 2023

Meer dan Vrachtwagenchauffeurs; wij matchen logistiekelingen!

Transport & Logistiek kent een breed pallet aan functies waarbij vrachtwagenchauffeurs bemiddelen ons erg goed afgaat. We zitten aan de voorkant van de arbeidsmarkt via recruitmenttools en staan bij de kraamkamers (rijscholen) vooraan in de rij. Als ze daar niet voldoende aanwas hebben dan leiden we onze mensen zelf van a tot z op. Dit doen we sinds 1 oktober 2010, al jaren met veel bevlogenheid.

De afgelopen 2 jaar hebben we onze vleugels uitgeslagen en ons ook gericht op alle functies binnen de Transport & Logistiek. Met succes hebben we vacatures ingevuld; planners, warehouse managers, customerservice en commercieel medewerkers binnendienst, etc.
Los van de functie heeft de logistieke branche mensen nodig die een uitmuntend voortschrijdend inzicht hebben, de volledige operatie kunnen overzien, geruisloos en onzichtbaar te werk gaan. Dit type mens noemen wij de ‘Logistiekeling‘. Het is uitdagend en gaaf om dit uit een gesprek met een kandidaat naar boven te halen.

De verbreding van functies geeft ons werk meer dimensie. Wij kunnen bedrijfsbreed meedenken met onze relaties en mee werven voor vacante posities. De gesprekken met sollicitanten zijn divers en triggert onze accountmanagers om te schakelen. Kortom, nog meer uitdaging en mogelijkheden om mooie verbindingen te leggen.

Ben jij ook een logistiekeling en zoek je een nieuwe werkplek? Of heb je een logistiekeling nodig ter versterking van je bedrijf? Kom op onze open inloop momenten. Iedere dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur mag je langskomen zonder afspraak. Of bel ons voor een afspraak op 0513-610380.

Tot ziens!

Marije Brouwer – van der Werff
Oprichter & verbinder

×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Sonja te sturen.

×