fbpx

MBO Diploma in de pocket: Aan de slag in de logistiek

Heb je net je examens achter de rug, wil je direct graag goed verdienen? Of wil je overdag genieten van het mooie weer en in de avonden een zakcentje bij verdienen?

Wij hebben mooie vacatures voor jou als afgestudeerde MBO’er. Begin jou carriere in de dynamische wereld van transport & logistiek. Drink je binnenkort dat frisje of bakje leut bij ons op kantoor? We can’t wait! 

Vacatures MBO afgestudeerd

MBO functies in het transport en de logistiek

 

Klantenservice

Als Medewerker Klantenservice ben je het aanspreekpunt (toegewezen) klanten. Je bent de spil tussen deze klanten en de interne organisatie. Je zorgt voor de opvolgin en bewaking van interne operationele afspraken en operationele klantenafspraken en doet voorstellen voor de verbetering van de dienstverlening. Uiteraard zorg je als klantenservice medewerker voor een excellente klantbeleving. 

Een funcite in de klantenservice is ideaal als je een opleiding richting (Retail) Logistiek Management of Commerciële economie hebt afgerond. Engelstalig is in veel gevallen een pre en ervaring in een business-to-business omgeving is meegenomen.

Assistent planner

Als assistent planner ben jij verantwoordelijk voor het accuraat invoeren van de transportorders, ben je het aanspreekpunt van de opdrachtgevers, plan je de vrachtwagens in en stuur je de vrachtwagenchauffeurs aan. Daarnaast bied je ondersteuning aan de planners en vervang je ze deels bij afwezigheid.

Je leert de kneepjes van het vak van hoofdplanners. Dus ervaring is geen probleem, want als junior of assistent planner wordt je volledig ingewerkt. Ben jij leergierig, stressbestendig en heb je interesse in transportplanning? Word assistent transportplanner!

Order picker

Als orderpicker ben jij verantwoordelijk voor het bij elkaar zoeken van de (non) food producten die de klanten hebben besteld. Met een handscanner en een rolcontainer vlieg jij door het warehouse om de juiste producten te vinden. Bestellingen variëren van gefileerde vis tot nieuwe glazen en van snoepgoed tot verpakkingsmateriaal. Je controleert de goederen op beschadigingen en houdbaarheidsdatum en zorgt er dan voor dat alles op het juiste moment op de juiste plek is.

Kortom, geen dag of bestelling is hetzelfde!

Sparren over jouw toekomst in de logistiek?

Wil je graag aan de slag in de logistiek, maar staat jouw ideale vacature hier (nog) niet tussen? Of zoek je een nieuwe baan in het transport? Neem contact met ons op!

Erik bespreekt graag met jou de mogelijkheden. Durf jij een nieuwe afslag te nemen?
Neem contact met hem op!

pijltje
pijltje mobiele versie

Erik Werkman

Accountmanager

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Jelke te sturen.

×