fbpx

Duurzame inzetbaarheid

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Het is belangrijk dat flexkrachten zichzelf blijven ontwikkelen. Door in jezelf te investeren als flexkracht, maar ook als uitzendbureau, levert dit onder andere meer ervaring, beter werk en een hoge inkomen op. Maar wat is dan ‘duurzame inzetbaarheid’? Duurzame inzetbaarheid wil zeggen dat wij om onze flexkrachten denken. Zij moeten zo lang mogelijk en zo gezond mogelijk hun werk kunnen doen, maar zich ook voor toekomstige opdrachtgevers of werkgevers blijven ontwikkelen.

Waarom vinden wij duurzame inzetbaarheid belangrijk? Er is gewoonweg minder verzuim wanneer onze flexkrachten goed in hun vel zitten. Ook is dan de opdrachtgever gelukkig. Daarom bieden wij onze flexkrachten mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen, zowel op het gebied van hun logistieke baan als op persoonlijk vlak. Je kunt hierbij denken aan een cursus waarmee een flexkracht zich laat bijspijkeren in de laatste ontwikkelingen van hun vakgebied. Maar ook een budgetcursus hoort tot de mogelijkheden wanneer iemand geldproblemen heeft, want hiermee kunnen we stress en verzuim voorkomen.

Duurzame inzetbaarheid levert betere flexkrachten op.

Duurzame inzetbaarheid in het transport 

De verhouding tussen Werff talent, opdrachtgever (bijvoorbeeld een transportbedrijf) én een flexkracht staan centraal bij duurzame inzetbaarheid. Het is belangrijk dat hier een gezonde dynamiek aanwezig is en er oog is voor elkaar. Daar zetten wij op in, want samen zorgen we voor de optimale werkomgeving en duurzame toekomst.

Graag even sparren over onze mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij kunnen zorgen voor een flexibel personeelsbeleid voor jouw bedrijf. Meer weten? Bekijk onze verschillende diensten of neem contact met ons op!

Ale bespreekt graag met je de mogelijkheden. Durf jij een nieuwe afslag te nemen in het werven van nieuw personeel? Neem contact met hem op!

Ale Brouwer

Manager

×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Sonja te sturen.

×