fbpx

Werving & selectie

We helpen je kostbare tijd besparen. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij veel sneller gemotiveerde kandidaten om een vacature in te vullen.

Werff talent heeft meer dan tien jaar ervaring in werving & selectie. We zijn een begrip in de regio. Jouw vacature vullen we zo dus snel in.

De geschikte kandidaat vinden

Wij vertalen de personeelsvraag concreet naar een aantal geschikte kandidaten. Deze selecteren we op basis van belangrijke eigenschappen, zoals opleiding, motivatie, ervaring, presentatie, vitaliteit en een positieve levenshouding. Afhankelijk van de voorkeur, kiezen wij óf jij de beste kandidaat. Bij ons krijg je precies wat van een geschikte medewerker mag worden verwacht.

Heb je geen tijd of capaciteit om zelf op zoek te gaan naar geschikte transport & logistieke toppers? Besteed dit dan uit aan het team van Werff talent. Wij verzorgen de werving & selectie voor jouw bedrijf in de logistieke sector. Het uitbesteden van werving & selectie is een goede oplossing wanneer een bedrijf:

  • vast personeel nodig heeft;
  • hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste kandidaten
  • advies nodig heeft voor het opstellen van een duidelijk en specifiek profiel;
  • geen capaciteit óf tijd heeft voor een gedegen selectie procedure.

 

Stappen werving & selectie

Gestroomlijnd selectieproces

De screening van kandidaten, cv’s doornemen en gesprekken voeren? Onze professionals nemen je dit werk uit handen. Zodat jij kunt blijven ondernemen. Is het een match? Dan neem je de kandidaat in dienst.

Wat kost werving & selectie?

De kosten van werving & selectie verschillen per vacature. Het ene profiel is schaarser dan het andere. Het vinden van de juiste kandidaat is maatwerk. Vooraf maken we een inschatting. Zodat jij altijd weet wat je kunt verwachten.

Graag even sparren over onze mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij kunnen zorgen voor een flexibel personeelsbeleid voor jouw bedrijf. Meer weten? Bekijk onze verschillende diensten of neem contact met ons op!

Sonja bespreekt graag met je de mogelijkheden. Durf jij een nieuwe afslag te nemen in het werven van nieuw personeel? Neem contact met haar op!

pijltje
pijltje mobiele versie

Sonja Amels

Accountmanager

×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Sonja te sturen.

×