fbpx

Achter het stuur met

Altijd eens willen weten hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn? Of wil je misschien aan de slag als chauffeur? Bekijk onderstaande video’s met Thom Laanstra, Jeen Zuidersma en Willem Jan Postma, chauffeurs die via ons aan de slag zijn of die wij aan een mooie baan hebben geholpen. Hij vertelt je waarom hij voor het vak heeft gekozen.

Ook aan de slag als chauffeur bij ons? Dat kan! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou. Bel ons op 0513 – 610 380 of stuur ons een mailtje (werken@werfftalent.nl)!

Achter het stuur met Thom Laanstra

Thom Laanstra vertelt over zijn baan als chauffeur bij Van der Werff Logistics. Wij zijn enorm trots op Thom, want hij heeft nog niet zo lang geleden zijn LZV gehaald!

Achter het stuur met Jeen Zuidersma

Jeen Zuidersma vertelt, als startende chauffeur (half jaar), over zijn baan als chauffeur bij Netko. Van boekhouder naar vrachtwagenchauffeur. Jeen wil niet meer terug! Bekijk hieronder het interview.

Achter het stuur met Willem Jan Postma

Willem Jan Postma, chauffeur bij Post Handel & Transport, vertelt o.a. over waarom hij chauffeur is geworden en waarom hij plezier heeft in zijn werk. Hij heeft ook nog een goed advies voor zijn (toekomstige) collega’s op de weg. Bekijk hieronder het interview.

Geef een reactie

×

 

Hi!

Klik hieronder verder om een appje naar Sonja te sturen.

×